ATRAG Iasi

"Ori gasim un drum, ori facem unul"

Uniţi sub tricolor!


Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor își anunță susținerea în promovarea proiectului muzical UNIŢI SUB TRICOLOR, care constă în lansarea unui album ce va cuprinde 14 piese ale unor artiști cunoscuți din peisajul hip-hopului românesc. Melodiile au un pronunțat caracter patriotic, iar artiștii sunt atât din dreapta, cât şi din stânga Prutului, semn al unității din spațiul cultural românesc și al comunității de idei în privința situației actuale.

Lansarea albumului va avea loc în momentul în care se vor strânge 1000 de cereri pentru album. Prețul unui CD este de 10 Ron, comanda se face înainte de a primi albumul. Menționăm că profitul ce se va realiza în urma acestui proiect va fi donat Liceului român "Lucian Blaga" din Tiraspol.
Mai multe informații gasiți aici. Doritorii de a cumpăra albumul ne găsesc la adresa noastră de e-mail: atrag.iasi@gmail.com.

3 comentarii:

Mariana S. spunea...

Scump, ATRAG, noi cu Viorica vrem un CD...înscrie-ne în listă!

2 noiembrie 2009 la 01:46  
igor spunea...

vi se pare scump??? ati cumparat cd-uri cu muzica din magazine sa vedeti cit costa? si mai este o chestie, din cei 10 ron, 3 ron sunt pentru producerea cd-ului, si 7 ron se duc la slevii de la liceul roman din Tiraspol, e problematica situatia de acolo, de la Tiraspol bani nu le dau, iar banii veniti de la Chisinau nu ajung la ei. asa ca ar fi bine sa sustinem aceasta initiativa frumoasa, ce ziceti?

2 noiembrie 2009 la 03:06  
Anonim spunea...

Eu deja am dat comanda ;) Se merita in primul rind pentru cauza ;)

Nicu

3 noiembrie 2009 la 16:33