ATRAG Iasi

"Ori gasim un drum, ori facem unul"

Alexandru Manciu încântat de Iaşi...

În acea atmosferă plină de iubire şi de voie (într-adevăr) bună, am reuşit să aflăm şi impresiile invitatului nostru special, câştigătorul „Fabricii de staruri”, Alexandru Manciu:
ATRAG : Bine ai ajuns la Iaşi, Alexandru. Ne bucurăm să te avem alături la cea mai aşteptată de noi sărbătoare a basarabanilor din Iaşi, „Dragobetele”. Cu ce impresii ai rămas?

Alexandru Manciu : A fost foarte bine, chiar nu mă aşteptam. O atmosferă atât de prietenească. M-am simţit atât de bine, că nici nu am observat cum a trecut timpul. Am fost surprins când am relizat că deja a fost utima mea piesă. Şi lumea... un public foarte receptiv!

ATRAG: Cum ai recţiona la o altă invitaţie, pentru că îţi dai seama că o vom face...

A. M. : Cu mare drag am să mai vin, pentru că am primit o satisfacţie aparte.

ATRAG: Care-i părerea ta despre rolul organizaţiei noastre, la nivelul cunoştinţelor tale despre cu ce se ocupă şi care-i sfera de activitate a ei?

A.M. : E foarte binevenită existenţa ei. Atât timp cât vă ocupaţi cu integrarea tinerilor în societatea românească, e o şansă oportună prin care aceştia ar putea să se simtă ca acasă. De aceea mă bucur foarte mult pentru ATRAG, că face o chestie frumoasă care ne apropie de adevăratele rădăcini.

ATRAG: Ce le doreşti tinerilor în general şi mai ales nouă, celor mai departe de casă şi care totuşi se gândesc la ea prea mult?

A.M. : Le doresc în primul rând să meargă înainte şi să-şi realizeze scopurile. Să nu uite de ţara din care au venit. Şi un singur lucru care i-ar putea să-i facă fericiţi şi pe care li-l doresc s-o facă din tot sufletul este : SĂ IUBEASCĂ!!!

ATRAG : Îţi mulţumim enorm, te mai aşteptăm la Iaşi şi îţi urăm mult succes atât la preselecţiile naţionale de la Eurovision cât şi la concursul în sine!!!

A.M.: Cu mare palăcere, vă mulţumesc şi eu, am să vin numaidecât!



Realizat de Mariana Solonari şi Secher Viorica

2 comentarii:

Anonim spunea...

Eu cred ca Zombie esti tu si toata jungla ta din care provii!

25 februarie 2010 la 23:32  
Mariana S. spunea...

Multumim pentru o sarbatoare atat de frumoasa Alexandre! Te mai asteptam la Iasi! ATRAG - la inaltime!!!

27 februarie 2010 la 13:43