ATRAG Iasi

"Ori gasim un drum, ori facem unul"

Burse de studiu pentru cetăţenii moldoveni din România

Am primit recent un email de la dl. Antonio Ciocan-Fontanine, Director Program Fundatia Dinu Patriciu pe care îl considerăm destul de interesant pentru voi, scumpi membri ATRAG şi credem că e şansa voastră de a obţine această bursă. Asigurând transparenţă şi seriozitate vom posta email-ul în întregime:

"Buna ziua,

Fundatia Dinu Patriciu va oferi, incepand cu anul universitar 2010-2011, 100 de burse pentru cetatenii moldoveni care urmeaza programe de licenta la universitati din Romania. Cele 100 de burse sunt oferite in cadrul programului de burse private "Inventeaza-ti Viitorul!", sunt acordate pentru intreaga durata a anului universitar (9 luni de zile) si au o valoare de 300 de lei lunar. Eligibilitatea pentru aceste burse este conditionata de cetatenie (cei cu cetatenie dubla pot candida pentru una dintre cele 500 de burse oferite cetatenilor romani prin programul Inventeaza-ti Viitorul) de rezultatele academice (media mai mare sau egala cu 9 in ultimii doi ani de studiu incheiati) si de conditia materiala modesta (venitul net lunar pe membru de familie sub 1500 de lei moldovenesti).

Intrucat inscrierile pentru aceste burse se incheie relativ repede (pe data de 15 martie 2010) va adresez acest e-mail in speranta ca ne veti putea ajuta in promovarea programului. Credem ca asociatia dumneavoastra reprezinta un canal excelent pentru diseminarea informatiilor legate de aceste burse in comunitatea studentilor basarabeni din Romania.

Asadar, daca si dumneavoastra considerati benefica comunicarea acestei oportunitati catre membrii dumneavoastra mi-ar placea sa initiem un dialog in legatura cu modalitatile in care am putea aduce acest program de burse la cunostinta studentilor basarabeni. Promovarea ar putea consta in postarea unui anunt pe website-ul/blog-ul dumneavoastra, trimiterea unui e-mail pe grupurile de discutie frecventate de catre studentii din Republica Moldova sau orice alta modalitate pe care o considerati oportuna.

Mai multe detalii despre procedura de inscriere pentru burse si calendar puteti sa gasiti pe website-ul nostru: http://fundatiadinupatriciu.ro/ro/burse-cetateni-moldoveni

Va rog sa nu ezitati sa ma contactati pentru detalii suplimentare.

Numai bine,

-- Antonio Ciocan-Fontanine" .