ATRAG Iasi

"Ori gasim un drum, ori facem unul"

Fiind tânăr eşti dator să participi şi să te dezvolţi!

În perioada 25 octombrie – 5 decembrie Asociaţia "Lumen" prin "Centrul de Training şi Consultanţă Lumen" va desfăşura proiectul "Centrul Virtual de Training şi Consultanţă" , finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului. Tinerii sunt aşteptaţi să participe la o serie de traininguri online precum: Branding Personal, Comunicare şi Relaţii Publice la nivelul organizaţiei de tineret, Dezvoltare organizaţională centrată pe succes şi apreciere şi Formare de formatori centrată pe egalitate şi parteneriat între formator şi beneficiarul serviciilor de training (peer education).

Proiectul este adresat tinerilor, membri activi in organizaţii de şi pentru tineret din judeţele Iaşi, Botoşani, Suceava, Vaslui şi Neamţ.

Pentru partea de final a proiectului se va realiza o masă rotundă la care vor participa tinerii participanţi la seriile de training online din cadrul proiectului „Centrul Virtual de Training şi Consultanţă" . Temele mesei rotunde sunt cele vizate şi pe parcurusl proiectului şi anume: Self Branding, Dezvoltare organizaţională, Relaţii Publice şi Comunicare, Formare de formatori, la care se va adăuga campania „Este rândul tău", toate acestea particularinzându- se pe specificul organizaţiilor din care provin tinerii participanţi.

Sunt aşteptaţi tineri cu vârsta de până în 35 de ani, membri ai organizaţiilor de şi pentru tineret din judeţele Iaşi, Vaslui, Botoşani, Neamţ şi Suceava. Pentru a putea aplica pentru unul sau mai multe traininguri vă aşteptăm cu un CV şi o Scrisoare de intenţie pe adresa prlumen@gmail.com până pe data de 1 noiembrie 2009.



Dr. Antonio SANDU – Preşedinte al Asociaţiei Lumen

Simona PONEA – Coordonator Proiect „Centrul Virtual de Training şi Consultanţă"